Devenind a 13-a jucatoare din istorie care incheie anul ca numar 1 mondial, Simona Halep a fost premiata de WTA pentru performanta, fiind totodata felicitata si de antrenorul Darren Cahill, scrie digisport.ro.

"Am facut ceva urias pentru tara mea. Este o tara mica si sunt prima femeie care a reusit acest lucru. Probabil va trebui sa ma duc la diverse evenimente, dar ma voi bucura, este frumos. Este cel mai bun moment al carierei mele, deci nu ma plang. A fost dificil si minunat. Este o onoare sa fiu al 13-lea numar mondial la finalul anului. 13 este numarul meu norocos. Este un sentiment extraordinar sa termin anul pe primul loc. Cel mai bun moment de pe teren a fost atunci cand am castigat cu Ostapenko la Beijing. E mai special finalul sezonului, cand vad cat de putine jucatoare au terminat anul ca lider mondial", a spus Simona Halep, citata de stirileprotv.ro.


"Ti-ai aratat clasa in ceea ce a fost un an plin de provocari. Ai continuat sa muncesti, sa lupti si ai gasit puterea de a te ridica deasupra tuturor. Bravo, Simo. Sunt mandru de tine", a scris antrenorul australian pe Instagram.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.