Sport 31 Mai 2017 18:00
Jucatorul de tenis Maxime Hamou a fost exclus de la Open-ul francez pe durata turneului, dupa ce a incercat sa sarute cu forta, de mai multe ori, o jurnalista in timpul unui interviu, transmite The Guardian.

Dupa ce a pierdut in fata lui Gustavo Cuevas, sportivul in varsta de 21 de ani nu s-a aratat foarte afectat de eliminare si in timp ce i se adresau intrebari legate de meci de catre jurnalista Eurosport/TF1, Maly Thomas, acesta a incercat sa o sarute cu forta.

"Daca nu eram in timpul unei transmisiuni live, l-as fi pocnit", a spus Maly Thomas pentru Huffington Post.

O ancheta a fost deschisa in acest caz de catre Federatia Franceza de Tenis.

Dupa incident, tenismenul a transmis un comunicat de presa prin intermediul caruia si-a cerut scuze: "Imi cer scuze daca actiunile mele si atitudinea mea au ranit-o sau socat-o pe Maly Thomas".


Si postul Eurosport si-a cerut scuze la randul sau: "Regretam sincer incidentul. Actiunile intervievatului sunt nepotrivite si nu suntem de acord cu asemenea comportament".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.