Sport 1 Martie 2017 13:33
Gigi Becali si Laurentiu Reghecampf sunt la cutite, iar Ionel Ganea sustine ca finantatorul Stelei a contactat deja un antrenor.

Fostul atacant roman lasa sa se inteleaga ca viitorul antrenor al "ros-albastrilor" va fi Edi Iordanescu.

"Din informatiile mele, a fost deja contactat si un antrenor. Suna-l pe Necuratul Becali sa-ti spuna. E un antrenor, fost la Pandurii, materialist ii zic eu, care tot isi asterne gandurile de nationalist pe Facebook", a spus Ganea intr-un interviu acordat celor de la Prosport.

Reghecampf risca sa fie demis de la Steaua: Cine e favorit sa-i ia locul - surse

Edi Iordanescu are 38 de ani si este liber de contract in prezent, dupa despartirea de gruparea bulgara TSKA Sofia.

In cariera sa, fiul fostului selectioner Anghel Iordanescu a mai trecut pe la Steaua (antrenor secund si principal doar pentru o etapa), FC Vaslui (antrenor secund), ASA Targu Mures si Pandurii.

Dupa 25 de etape disputate in acest sezon, Steaua ocupa locul 2 in ierarhia Ligii 1, cu 46 de puncte, la 5 puncte in spatele liderului Viitorul.

1-1 cu CFR Cluj, 2-2 cu Voluntari, 2-1 cu Craiova si 1-1 cu Gaz Metan Medias sunt rezultatele inregistrate de Steaua in acest an.

Laurentiu Reghecampf o antreneaza pe Steaua din luna decembrie a anului 2015, transmite Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.