Sport 24 August 2016 09:45
Ovidiu Hoban a marcat, dar Hapoel Beer-Sheva a fost eliminata. Keseru a inscris un gol superb pentru Ludogoret, care merge in grupele Ligii Campionilor.

Mijlocasul Ovidiu Hoban a marcat, marti, un gol pentru echipa Hapoel Beer-Sheva, dar israelienii au ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor, faza in care a ajuns formatia bulgara Ludogoret Razgrad, pentru care atacantul Claudiu Keseru a inscris in ultimul minut de joc.

Hoban, care a jucat tot meciul, a marcat un gol in partida de pe teren propriu cu scotienii de la Celtic Glasgow, scor 2-0 (1-0). Internationalul roman a inscris in minutul 48, dupa ce Ben Sahar a deschis scorul in minutul 21. Israelienii au ratat un penalti prin Radi, in minutul 16.

Celtic Glasgow s-a calificat in faza grupelor Ligii Campionilor, dupa ce s-a impus, in tur, cu scorul de 5-2.

Atacantul Claudiu Keseru a marcat un gol in partida pe care echipa bulgara Ludogoret Razgrad a terminat-o la egalitate, in deplasare, scor 2-2 (1-1), cu formatia ceha Viktoria Plzen, si s-a calificat in grupele Ligii Campionilor, dupa ce s-a impus, in tur, cu scorul de 2-0. Keseru, care a fost introdus pe teren in minutul 76, a stabilit scorul final in minutul 90+5.

Fundasul Cosmin Moti a jucat tot meciul, iar mijlocasul Andrei Prepelita nu a fost convocat pentru aceasta partida la Ludogoret Razgrad. Primul gol al bulgarilor a fost inscris de Misidjan, in minutul 17, in timp ce pentru cehi au inscris Duris '5 si Mateju '67, scrie News.ro.

Alte rezultate inregistrate in partidele disputate, marti, in mansa secunda a play-off-ului Ligii Campionilor:

AS Monaco (Franta) - Villarreal (Spania) 1-0; in tur 2-1

A marcat: Fabinho '90+1 (penalti)

AS Roma (Italia) - FC Porto (Portugalia) 0-3; in tur 1-1

Au marcat: Felipe '8, Layun '73, Corona '75

- AS Roma a avut doi jucatori eliminati, De Rossi '39 si Emerson Palmieri '50

Legia Varsovia (Polonia) - Dundalk FC (Irlanda) 1-1; in tur 2-0

Au marcat: Kucharczyk '90+2 / Benson 19

- Legia Varsovia a avut un jucator eliminat, Hlousek '67.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.