Sport 15 August 2016 14:00
Biletele pentru partida cu City se comercializeaza doar la intrarea din bulevardul Basarabiei. Acolo, fanii au format cozi inca de la 6 dimineata.
Fanii Stelei care nu si-au cumparat inca bilet la meciul cu Manchester City, de marti, din play-off-ul UEFA Champions League, mai au inca o sansa de a-si incuraja echipa favorita in duelul cu Pep Guardiola si armata lui de vedete. Clubul Steaua a pus in vanzare 5500 de bilete la casele de la National Arena. 4 case vand in acest moment tichete pentru marele meci, potrivit DigiSport.

Online s-au vandut pana acum 32.000 de bilete, iar cum 3.000 au fost rezervate fanilor englezi, iar 2.000 sunt blocate pentru respectarea masurilor de securitate, in teorie, aproximativ 18.000 de tichete ar mai fi disponibile. Exista totusi zvonul ca o parte dintre acestea au fost deja directionate de club.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.