Sport 14 August 2016 15:20
Antrenorul echipei Dinamo Bucuresti, Ioan Andone, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca formatia sa trebuie sa joace mai bine decat in meciul din Cupa Ligii daca vrea sa castige meciul de campionat cu FC Voluntari.

"E greu cand joci de doua ori in patru zile cu aceeasi echipa. Voluntari se poate multumi si cu egal maine (n.r. - luni). Sunt sigur ca va intra Cernat, un jucator esential pentru ei. Am facut analiza jocului, FC Voluntari e mult mai buna decat in sezonul trecut. Am toti jucatorii valizi, mai putin Corbu. Trebuie sa jucam mai bine decat in meciul din Cupa Ligii daca vrem sa castigam. Suntem in grafic pana acum, dar mai avem probleme si speram sa le rezolvam", a spus Andone.

Formatia Dinamo Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Ligii, dupa ce a invins, joi seara, pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa FC Voluntari, in optimile de finala ale competitiei.

Tehnicianul dinamovist a precizat ca are doua variante de transfer pentru postul de atacant, dintre care unul este international.

Ioan Andone nu crede ca Steaua va folosi jucatorii de rezerva la meciul cu Dinamo din 20 august: "Nu cred ca Steaua va juca la meciul cu noi cu rezervele pentru a se menaja pentru partida retur cu Manchester City. Jucatorii mei probabil se gandesc la meciul cu Steaua, eu abia de marti ma voi concentra la acea intalnire".

Tehnicianul dinamovist spera ca Steliano Filip si Dorin Rotariu sa fie titulari la echipa nationala in meciul cu reprezentativa Muntenegrului: "Sper ca Filip si Rotariu sa joace la echipa nationala. Eu mai vedeam vreo doi jucatori de la noi in nationala".

Partida Dinamo Bucuresti - FC Voluntari, ultima din etapa a patra a Ligii I, se va disputa luni, de la ora 21.00, transmite News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.