Sport 27 Iulie 2016 15:45
Simona Halep si Monica Niculescu joaca astazi impotriva cuplului Kateryba Bondarenko si Olga Savchuk, in ultimul meci al zilei, nu mai devreme de ora 21.30.
Simona Halep a glumit, la conferinta de presa de dupa victoria de la Montreal in fata Dariei Gavrilova, in privinta participarii in competitia de dublu din Canada si a spus ca a avut nevoie de incurajari pentru a se inscrie. "M-am distrat foarte mult ieri (luni n.r.), dar a fost si un meci greu in acelasi timp. Monica imi spunea mereu: C'mon, Simona!. Am jucat bine si mi-a dat incredere pentru meciul de simplu. In mod normal, nu vreau sa ma inscriu pentru ca e greu sa joci si dublu.

Dar am vorbit cu Darren (n.a. - Darren Cahill, antrenorul Simonei) si mi-a zis ca ar trebui sa joc pentru ca e mai bine decat antrenamentul obisnuit. Voiam sa ma acomodez 100% cu suprafata. Dar inca nu sunt convinsa ca o sa joc mai multe turnee de dublu. Astept sa devin mai in varsta pentru asta! (rade)", a spus Halep, potrivit DolceSport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.