Sport 10 Iulie 2016 13:40
Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, deja invingatoare la simplu, a cucerit titlul si in proba de dublu a turneului de la Wimbledon.

Alaturi de sora sa Venus Williams, cele doua s-au impus in finala, cu 6-3, 6-4, in fata perechii compuse din Timea Babos (Ungaria) si Yaroslava Shvedova (Kazahstan), informeaza Hotnews.

Acesta este al saselea titlu cucerit de surorile Williams la Londra, dupa cele din 2000, 2002, 2008, 2009 si 2012. In total, cele doua jucatoare americane au adunat 14 trofee de Grand Slam in tot atatea finale de dublu.

Serena a egalat recordul de 22 de Slamuri detinut de Steffi Graf

Serena Williams a facut inca o data istorie la Wimbledon, egaland recordul de titluri de Grand Slam castigate in era Open, detinut pana acum doar de Steffi Graf. Cele doua legende au cate 22 de titluri de Slam, iar Serena va avea o prima oportunitate la a prelua de una singura recordul la US Open. Serena a invins-o cu 7-5, 6-3 pe Angelique Kerber, intr-una dintre finalele feminine foarte frumoase ale ultimilor ani. Ea pune astfel capat unei serii de trei Slamuri la care a capotat, scrie treizecizero.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.