Sport 18 Iunie 2016 10:40
UEFA a deschis o procedura disciplinara dupa meciul Cehia - Croatia, scor 2-2, in care fanii croati au aruncat in teren cu torte si petarde, a anuntat, vineri, agentia Ansa.

Arbitrul englez Mark Clattenburg a intrerupt pentru patru minute partida Cehia - Croatia in minutul 86, dupa ce fanii croati au aruncat cu torte si petarde in teren.

Arbitrul a intrerupt meciul in momentul in care suporterii croati au aruncat cu torte pe teren. Cativa stewarzi au patruns pe teren pentru a scoate tortele, dar unul dintre ei a cazut la pamant dupa ce o petarda a explodat in apropierea sa.

Echipa nationala a Croatiei a terminat la egalitate, vineri, la Saint-Etienne, scor 2-2 (1-0), cu reprezentativa Cehiei, in etapa a doua a grupei D a competitiei, cehii reusind golul egalizator in minutul 90+3 din penalti.

Golurile croatilor au fost marcate de Perisici '37 si Rakitici '59, in timp ce pentru cehi au inscris Skoda '76 si Necid '90+3 din penalti, relateaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.