Sport 29 Mai 2016 15:30
Gimnastul Marian Dragulescu, legitimat la CSA Steaua Bucuresti, a castigat, duminica, medalia de argint in finala de la sol a Campionatelor Europene de gimnastica artistica masculina de la Berna (Elvetia), noteaza ProSport.

Dragulescu a cucerit medalia de argint cu o nota de 15.333. Aurul i-a revenit rusului Nikita Nagornyy, cu 15.566, iar bronzul, israelianului Alexander Shatilov, cu 15.300. Dragulescu (35 de ani) a intrat al saptelea in finala de la sol si a avut un exercitiu cu o dificultate de 6.800.

Pentru sportivul roman, medalia de la sol a fost a 15-a castigata in cariera la Campionatele Europene, potrivit sursei citate. Palmaresul sau continental este impresionant: 9 aur - 4 argint - 2 bronz, scrie MEDIAFAX.

Marian Dragulescu este calificat si la Jocurile Olimpice de vara la Rio de Janeiro (Brazilia), gratie medaliei de argint pe care a cucerit-o la sarituri, la Mondialele din acest an. Dragulescu a fost vicecampion olimpic in 2004, la Atena, tot la sol.

Dragulescu mai este calificat si in finala de la sarituri a Campionatelor Europene de gimnastica artistica masculina de la Berna, programata pentru ora 13:15 (ora Romaniei). De asemenea, Romania mai are doi reprezentanti in finala de la paralele, Marius Berbecar si Andrei Muntean.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.