Sport 20 Mai 2016 18:10
Antrenorul Mircea Rednic a ajuns la un acord cu finantatorul echipei Dinamo, Ionut Negoita, privind rezilierea contracului. Ioan Andone ar putea reveni la gruparea din Stefan cel Mare dupa 5 ani. Ioan Andone a cucerit titlul cu Dinamo in sezonul 2003-2004.

Potrivit DigiSport, Mircea Rednic s-a despartit oficial de Dinamo. Antrenorul s-a inteles vineri cu finantatorul echipei, Ionut Negoita, privind rezilierea contractului care ii expira pe 30 iunie. Rednic a anuntat ca va pleca din Romania.

"Am trecut pe la Saftica sa-mi iau niste bagaje, iar diseara voi pleca din Romania. Partea mea de acte pentru rezilierea contractului cu Dinamo am semnat-o. Fiica mea, Luana, care ma reprezinta a fost cu actele de conducerea clubului si le-a depus. Ce sens mai avea sa ne si intalnim?", a declarat Mircea Rednic pentru Digi Sport.

Cu Mircea Rednic antrenor, Dinamo a terminat sezonul pe locul 4 si a ratat Cupa Romaniei, dupa ce a pierdut finala cu CFR Cluj.

Ruptura dintre Mircea Rednic si finantatorul Ionut Negoita a avut cauze financiare. Cei doi nu s-au inteles asupra valorii noului contract al antrenorului.

Locul lasat liber de Mircea Rednic ar putea fi preluat de Ioan Andone, care a mai antrenat-o pe Dinamo in sezoanele 2003-2005 si 2010-2011. Cu Ioan Andone antrenor, FC Dinamo a castigat un titlu (2004), 3 Cupe ale Romaniei(2003, 2004, 2005) si o Supercupa (2005), precizeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.