Sport 18 Mai 2016 07:20
Jucatoarea daneza de tenis, Caroline Wozniacki, a anuntat ca s-a retras de la turneul de Mare Slem de la Roland Garros, din cauza unor dureri la glezna, care o impiedica sa joace tenis din luna martie. Caroline Wozniacki nu a trecut niciodata de sferturile de finala la Roland Garros.

In varsta de 25 de ani, Caroline Wozniacki anuntase ca nu va participa nici la turneele pe zgura de la Madrid si Roma. Din cauza accidentarii la glezna, jucatoarea daneza a coborat de pe locul 4 WTA, pozitie pe care se afla in luna august, pana pe locul 34.

Ultimul meci jucat de Wozniacki a fost pe 26 martie 2016, cu Elina Svitolina in turul 3 al turneului de la Miami.

Jucatoarea daneza de tenis, Caroline Wozniacki, a cucerit 23 de turnee la simplu si 2 la dublu, insa nu are in palmares niciun turneu de Mare Slem. Wozniacki a castigat de-a lungul carierei 20.819.160 de dolari.

Turneul de Grand Slem de la Roland Garros se va desfasura in perioada 22 mai-5 iunie si este dotat cu premii totale in valoare de 24.000.000 euro, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.