Sport 21 Aprilie 2016 09:30
Bayern Munchen isi asigura viitorul. Manuel Neuer, Jerome Boateng, Thomas Muller, David Alaba si Javi Martinez si-au prelungit contractele cu Bayern Munchen pana in anul 2021.

Portarul campioanei Germaniei a fost dorit de Manchester City, echipa care va fi antrenata din sezonul viitor de Josep Guardiola. Campioana Germaniei a anuntat pe site-ul oficial al clubului ca a prelungit contractele fotbalistilor Manuel Neuer, Jerome Boateng, Thomas Muller, David Alaba si Javi Martinez. Cei cinci vor juca la clubul bavarez pana in anul 2021. "Ma simt foarte bine la Bayern Munchen si sunt incantat de ceea ce am realizat pana acum. Suntem in lupta pentru titlu si putem obtine foarte mult in acest sezon. Acestea sunt obiectivele pe termen scurt, dar si cele pentru viitor", a declarat Manuel Neuer, portar dorit si de Manchester City, echipa care din sezonul urmator va fi antrenata de Josep Guardiola, potrivit MEDIAFAX.

"Este cel mai bun portar din lume, suntem multumiti de performantele sale si fericiti ca a semnat un nou contract cu Bayern Munchen. Am obtinut semnaturile unor jucatori de valoare. Fanii nu trebuie sa se ingrijoreze atunci cand vine vorba despre viitorul clubului.", a declarat presedintele Karl-Heinz Rummenigge.

In varsta de 30 de ani, Manuel Neuer s-a transferat la clubul Bayern Munchen in vara lui 2011, de la Schalke 04, iar de atunci a cucerit cu echipa din landul Bavaria trei titluri de campion si doua cupe ale Germaniei, Liga Campionilor, Campionatul Mondial al Cluburilor si Supercupa Europei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.