Sport 24 Martie 2016 15:22
Simona Halep, locul 5 mondial, este increzatoare inaintea debutului la turneul de la Miami si crede ca poate reedita perfomanta din 2015, cand a ajuns in semifinale, cu toate ca recunoaste ca nu se afla intr-o forma la fel de buna ca anul trecut.

"Chiar ma bucur ca am revenit la Miami. Am jucat destul de bine aici anul trecut si chiar ma bucur ca sunt sanatoasa si pot juca iar. In 2015, in aceasta perioada a anului jucam bine. Avem foarte multa incredere. Acum sunt bine, poate nu ca anul trecut, dar revin dupa o perioada mai dificila. Am avut niste luni mai grele. Am fost destul de bolnava, dar acum ma bucur ca sunt sanatoasa si ma pot antrena la cel mai inalt nivel.” a declarat Simona Halep pentru wtatennis.com, citat de MEDIAFAX.

Simona Halep spera sa isi ia revansa in fata liderului mondial, Serena Williams, dupa infrangerea in doua seturi, scor 4/6, 3/6, in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells. ”Vom vedea ce va fi, eu am incredere. A fost foarte important ca am castigat cateva meciuri, pentru ca nu reuseam sa inchid partidele.Am facut un turneu bun la Indian Wells, dar Serena a fost prea buna, de aceea a castigat. Eu am prins mai multa incredere”, a mai spus Simona Halep.

Romanca va evolua in turul secund de la Miami, cu Daria Kasatkina, din Rusia, locul 96 WTA, in noaptea de joi spre vineri, nu mai devreme de ora 01:30 (ora Romaniei).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.