Sport 19 Martie 2016 11:00
Jurnalistii din Danemarca le-au criticat in termeni duri pe handbalistele antrenate de Klavs Bruun Jørgensen, dupa infrangerea la 7 goluri diferenta, din meciul de debut al turneului preolimpic, disputat impotriva nationalei Romaniei.

Romania a castigat prima partida de la turneul preolimpic cu Danemarca 32-25, victorie care le asigura romancelor, in mare masura, calificarea la Jocurile Olimpice. Dupa meci, jurnalistii danezi nu le-au menajat deloc pe elevele lui Klavs Bruun Jørgensen: "Ar trebui sa va lasati de sportul asta!", au scris cei de la Ekstra Bladet, una dintre cele mai citite publicatii din Danemarca.

"Infrangere uriasa, visul olimpic danez a fost spulberat. Romania a fost mult prea buna, nationala noastra a fost umilita de jucatoarele din Europa de Est, iar Olimpiada ramane un vis. Selectionerul declara inaintea acestui meci ca nu stie la ce nivel se afla echipa sa. Acum stie!", au mai scris danezii, informeaza MEDIAFAX.

Sambata, de la ora 18:45, Romania va juca al doilea meci de calificare in compania reprezentativei Uruguayului. Daca va castiga meciul de astazi, Romania se va califica la Jocurile Olimpice de la Rio chiar si daca pierde duminica la o diferenta de sase goluri cu Muntenegru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.