Simona Halep, locul 2 WTA, a invins-o, cu scorul de 6-0, 6-3, pe italianca Flavia Pennetta, locul 8 WTA, in primul meci de la Turneul Campioanelor, care a avut loc, duminica, la Singapore.

Partida a durat o ora si 11 minute.

"Am inceput bine, am jucat agresiv, am jucat inteligent, rapid, mai ales ca am amintiri frumoase de anul trecut. Stiam ca meciurile cu Flavia sunt grele, ne-am intalnit si in semifinale la US Open. Noua, jucatoarelor, ne place foarte mult la acest turneu, iar eu am venit cu incredere si vreau sa joc cel mai bun tenis al meu. Vreau sa ma bucur de tenis si va multumesc ca veniti sa ne incurajati", a declarat Halep, la finalul partidei.

In a doua partida din etapa I a Grupei Rosii se vor intalni, tot duminica, de la ora 13.30, rusoaica Maria Sarapova, locul 3 WTA si poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA. Luni, sunt programate meciuri din Grupa Alba. Halep va juca marti urmatoarea partida la acest turneu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.