Gruparea FC Viitorul l-a transferat pe camerunezul Fabrice Olinga Essono, mijlocas care in 2012, la varsta de 16 ani si 98 de zile, devenea cel mai tanar marcator din istoria campionatului Spaniei.

"E oficial. Fabrice Olinga a fost transferat la FCV", anunta gruparea condusa de Gheorghe Hagi intr-un mesaj postat pe contul oficial de Facebook unde mijlocasul apare intr-o fotografie alaturi de team manager-ul Costin Mega.

Fabrice Olinga, acum in varsta de 18 ani, s-a aflat in proprietatea clubului Malaga din Primera Division intre 2012 si 2014. La 18 august 2012 el a devenit, la varsta de 16 ani si 98 de zile, cel mai tanar marcator din istoria campionatului Spaniei, el inscriind pentru Malaga in meciul din deplasare cu Celta Vigo, scor 1-0, scrie MEDIAFAX.

Din ianuarie 2014, mijlocasul a mai evoluat in Belgia, la Zulte Waregem, si ultima oara in Cipru, la Apollon Limassol (Cipru), formatie condusa de Ioan Andone.

Fabrice Olinga are opt selectii la echipa nationala a Camerunului, el aflandu-se in lotul acesteia la Cupa Mondiala din 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.