Jucatoarea de tenis Simona Halep a notat, joi, pe contul sau de Facebook, cu ocazia zilei de nastere a fostului international Gheorghe Hagi, ca acesta a motivat-o dintotdeauna sa mearga mai departe si sa reuseasca in ceea ce face.
"Astazi, omul care m-a motivat dintotdeauna sa merg mai departe, sa incerc mereu mai mult si sa reusesc in ceea ce fac, implineste frumoasa varsta de 50 de ani! Ii doresc multa sanatate si sa fie fericit alaturi de cei dragi lui. La multi ani, Gheorghe Hagi!", a scris Halep.
De asemenea, Halep a insotit mesajul scris, atat in limba romana, cat si in cea engleza, de o fotografie de cand era mica in care apare alaturi de Gheorghe Hagi pe un teren de tenis, scrie MEDIAFAX.

Fostul capitan si selectioner al echipei nationale a Romaniei, Gheorghe Hagi, considerat "Regele" fotbalului romanesc, s-a nascut la 5 februarie 1965, la Sacele. Gheorghe Hagi sarbatoreste implinirea varstei de 50 de ani in Turcia, el aflandu-se in aceasta perioada in Antalya intr-un stagiu de pregatire cu echipa FC Viitorul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.