Steaua Bucuresti a obtinut a doua victorie in grupa J a Europa League, dupa ce a invins, joi, pe Arena Nationala, cu scorul de 2-1 (1-0), formatia portugheza Rio Ave, in etapa a treia a competitiei.

Pentru Steaua a marcat: Rusescu '17, '45, iar pentru Rio Ave a inscris Del Valle '48, scrie MEDIAFAX.

1-0: Rapa a centrat de pe partea dreapta, mingea a ajuns pe partea stanga la Latovlevici, care a centrat din prima, iar Rusescu a inscris cu o lovitura de cap de la patru metri.

2-0: Rusescu a sutat de la 30 de metri putin lateral stanga, la coltul lung al portii aparate de Cassio.

2-1: Del Valle a sutat de la aproximativ 25 de metri, pozitie centrala in vinclul din dreapta lui Arlauskis.

Steaua Bucuresti: Arlauskis - Rapa, Papp, Szukala, Latovlevici - Prepelita, Sanmartean (Filip '89) - Ad. Popa (Breeveld '66), Rusescu (Stanciu '69), Tanase - Keseru. Antrenor: Constantin Galca.

Rio Ave: Cassio - Nuno Lopes, Marcelo, Gouano, Tiago Pinto - Wakaso, Diego Lopes, Tarantini - Ukra (Boateng '69), Esmael Goncalves (Ahmed Hassan '75), Del Valle (Bressan '81). Antrenor: Pedro Martins.

Cartonase galbene: Rusescu '56, Prepelita '83, Szukala '86 / Nuno Lopes '27, Wakaso '30, Diego Lopes '77.

Meciul a fost arbitrat de o brigada din Tara Galilor avandu-l pe Lee Evans la centru, ajutat la cele doua linii de asistentii Philip Thomas si Edward King. Arbitri aditionali au fost John Bryn Roberts si Mark Steven Whitby, in timp ce Nick Pratt a fost rezerva.

In primele doua meciuri din grupa J, Steaua a invins Aalborg, scor 6-0, si a fost invinsa de Dinamo Kiev, scor 3-1.

La meci au asistat 15.753 de spectatori. Cei aproximativ 200 de suporteri ai Stelei de la Peluza Sud au refuzat sa-si incurajeze favoritii din cauza abuzurilor Jandarmeriei de la partida cu Universitatea Cluj, contand pentru etapa a XI-a a Ligii I, cand nu au fost lasati sa intre in stadion.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.