Steaua Bucuresti a fost invinsa, joi, in deplasare, cu scorul de 3-1, de formatia ucraineana Dinamo Kiev, intr-un meci contand pentru etapa a doua a grupei J a Ligii Europa.

Golurile au fost marcate de Iarmolenko '40, Kravet '66 si Teodorczik '90+2 pentru Dinamo Kiv, in timp ce pentru Steaua a inscris Rusescu, in minutul 89, scrie MEDIAFAX.

1-0: Iarmolenko a marcat cu un sut cu stangul sub bara dupa o pasa de la Belhanda.
2-0: Kravet a majorat diferenta dupa ce a marcat din pasa lui Iarmolenko.
2-1: Rusescu a redus din diferenta dupa ce a marcat cu capul dupa o pasa a lui Keseru.
3-1: Teodorczik a stabilit scorul final dupa ce a marcat din pasa lui Iarmolenko.

Steaua Bucuresti: Arlauskis - Papp, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepelita, Sanmartean - Chipciu, Iancu (Stanciu '57, Rusescu '82), Tanase - Keseru. Antrenor: Constantin Galca.

Dinamo Kiev: Ribka - Vida, Danilo Silva, Dragovici, Burda - Ribalka, Sidorciuk (Buialski '76) - Iarmolenko, Belhanda, Lens (Kalitvintev '83) - Kravet (Teodorczik '90+1). Antrenor: Serghei Rebrov.

Cartonase galbene: Ribalka '86 / Papp '39, Szukała '77, Prepelita '90+3.

Meciul a fost arbitrat de austriacul Robert Schorgenhofer, ajutat la cele doua linii de conationalii Matthias Winsauer si Roland Brandner. Rezerva a fost Richard Huebler, in timp ce arbitri aditionali au fost Rene Eisner si Dominik Ouschan. Delegatul UEFA a fost armeanul Artur Azarian, in timp ce arbitrii au fost supervizati de irlandezul Gerard Perry.

La meci au asistat si premierul Victor Ponta si prim-ministrul Ucrainei, Arsenie Iateniuk. De asemenea, la partida a fost prezent antrenorul formatiei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu.

In etapa urmatoare, Steaua va intalni echipa Rio Ave, la Bucuresti, la 23 octombrie, de la ora 20.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.