Meciul pe care nationala de fotbal a Romaniei il va disputa impotriva reprezentativei Greciei, in deplasare, va fi proiectat pe un ecran gigant, la Arena Nationala.

Federatia Romana de Fotbal si echipa nationala te provoaca sa formam cea mai mare galerie a «tricolorilor» la meciul Grecia-Romania de duminica. Drumul spre EURO 2016 incepe peste cateva zile, cu partida care se va disputa fara spectatori, pe stadionul «Karaiskakis» din Atena. Te asteptam duminica, in incinta Arenei Nationale, sa urmarim impreuna, pe un ecran urias, debutul «tricolorilor» in aceasta campanie de calificare! Federatia Romana de Fotbal, in parteneriat cu Primaria Capitalei si impreuna cu sponsorii Timisoreana, Adidas si Carrefour, au pregatit primul «cantonament» al suporterilor echipei nationale: de la ora 16.00 venim la stadion in culorile Romaniei, incepem «incalzirea» cantand pentru «tricolori», iar de la 21.45 traim impreuna marele meci. Dupa 8 ani, putem ajunge din nou la un turneu final. Suntem alaturi de «tricolori» si, de la peste 1.000 de kilometri de Atena, strigam impreuna, duminica seara: HAI ROMANIA!", noteaza frf.ro, citat de MEDIAFAX.

Echipa nationala a Romaniei va debuta, duminica, 7 septembrie, de la ora 21.45, in preliminariile Campionatului European din 2016, urmand sa intalneasca selectionata Greciei, pe stadionul Karaiskakis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.