Sport 30 Iunie 2014 11:35
Costa Rica s-a calificat in premiera in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins, cu scorul de 6-4, in urma loviturilor de departajare, Grecia.

La finalul celor 90 de minute de joc si a prelungirilor, scorul a fost egal 1-1.Pentru Costa Rica a marcat Bryan Ruiz, in minutul 52, iar pentru Grecia a inscris Papastathopoulos, in minutul 90+1, informeza MEDIAFAX.

Din minutul 66, Costa Rica a evoluat cu un jucator mai putin, Duarte fiind eliminat pentru cumul de cartonase.

La loviturile de departajare pentru Costa Rica au marcat Borges, Ruiz, Gonzalez, Campbell si Umana.

Pentru Grecia au transformat Mitroglou, Christodoulopoulos si Holebas, iar Gekas a ratat.

Costa Rica: Navas - Gamboa (Acosta '77), Duarte, Gonzalez, Umana, Díaz - Ruiz, Borges, Tejeda (Cubero '66), Bolanos (Brenes '83) - Campbell. Selectioner: Jorge Luis Pinto

Grecia: Karnezis - Torosidis, Manolas, Papastathopoulos, Holebas - Salpingidis (Gekas '69), Maniatis (Katsouranis '78), Samaris (Mitroglou '58), Karagounis, Christodoulopoulos - Samaras. Selectioner: Fernando Santos

Cartonase galbene: Duarte '43, '66, Tejeda '48, Ruiz '70, Navas '90 / Samaris '36, Manolas '72

Cartonas rosu: Duarte '66

Arbitri: Benjamin Williams (Australia) - Matthew Cream (Australia), Hakan Anaz (Australia) - Nawaf Shukralla (Bahrain).

La finalul celor 120 de minute de joc, selectionerul Greciei, Fernando Santos, a fost trimis in tribuna pentru proteste.

In sferturile de finala, Grecia va intalni nationala Olandei.

Grecia este adversara Romaniei in preliminariile Campionatului European din 2016. Romania debuteaza la 7 septembrie, la Atena, cu nationala Greciei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.