Sport 21 Mai 2014 11:53
Antrenorul echipei Steaua Bucuresti, Laurentiu Reghecampf, a declarat, marti seara, dupa sarbatoarea castigarii celui de-al 25-lea titlu de campioana, ca este mandru de performanta realizata si a precizat ca a fost un an greu pentru formatia sa.

"A fost un an foarte greu pentru noi. Am inceput noul campionat cu meciurile din preliminariile Ligii Campionilor, apoi am avut o perioada mai nefasta in campionat. Am terminat campionatul asa cum trebuie sa o faca o campioana. Sunt foarte mandru. Au fost multe momente dificile. In iarna au fost momente cand mi-a fost teama, dar meciurile cu Astra ne-au adus pe drumul bun", a spus Reghecampf la Digi Sport, conform MEDIAFAX.

Tehnicianul stelist a afirmat ca jucatorii sai vor fi pregatiti pentru finala Cupei Romaniei - Timisoreana "Mai avem un meci important, finala Cupei. Nu vreau sa ne bucuram inca, imi doresc sa ne bucuram dupa finala Cupei. Maine dimineata avem antrenament la 9.30 si vom fi pregatiti pentru meciul de vineri. Este greu de gestionat aceasta euforie in vederea finalei Cupei. Va fi un meci greu cu Astra. Trebuie sa le multumim celor care au realizat acest spectacol, a fost o petrecere frumoasa", a precizat Reghecampf.

Laurentiu Reghecampf crede ca schimbarea sistemului competitional al Ligii I din sezonul 2015-2016 va fi benefica fotbalului romanesc: "Cred ca este in avantajul fotbalului. Vor fi mai multe meciuri tari. Trebuia sa se intample de mult acest lucru".

Fotbalistii echipei Steaua au primit medaliile si tricourile de campioni, marti seara, intr-o festivitate pe Arena Nationala, acestea fiind inmanate de Ilie Nastase, Larisa Iordache si Octavian Bellu.

Steaua a castigat al 25-lea titlu de campioana a Romaniei inca din etapa a XXXI-a a Ligii I si a incheiat sezonul cu 77 de puncte.

Steaua poate realiza eventul, daca va castiga finala Cupei Romaniei-Timisoreana, de vineri, de la ora 21.00, de pe Arena Nationala, cu Astra Giurgiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.