Sport 23 Aprilie 2014 17:24
Curtea de Apel Brasov a respins, miercuri, cererea FC Universitatea Craiova de suspendare a hotararii Tribunalului Brasov din 9 aprilie, pana la solutionarea recursului privind intrarea in procedura de faliment a gruparii oltene.

Patronul clubului, Adrian Mititelu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca recursul se va judeca in luna iunie. "Curtea de Apel Brasov a respins astazi cererea noastra de suspendare a hotararii tribunalului pana la solutionarea recursului nostru. Acesta se va judeca in luna iunie", a afirmat Mititelu.

FC Universitatea Craiova, cvadrupla campioana a Romaniei, a intrat in procedura de faliment, Tribunalul Brasov respingand, la 9 aprilie, planul de reorganizare in dosarul de insolventa al gruparii oltene.

"Instanta a infirmat planul de reorganizare impus de debitoarea SC FC U Craiova SA si a dispus inceperea procedurii de intrare in faliment si a numit in calitate de lichidator judiciar provizoriu Asociatia de Insolventa SPRL Bucuresti. De asemenea, Tribunalul Brasov a stabilit data de 17 septembrie pentru continuarea procedurii", se arata in solutia Tribunalului Brasov.

Adrian Mititelu a atacat hotararea la Curtea de Apel Brasov si a solicitat suspendarea deciziei pana la solutionarea recursului.

Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a luat act in sedinta sa din 3 aprilie de decizia de retragere din toate competitiile a echipelor FC Universitatea Craiova, grupare finantata de Adrian Mititelu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.