Sport 3 Aprilie 2014 11:01
La mai bine de trei luni de la accidentul teribil suferit in Alpi au aparut primele vesti incurajatoare despre Michael Schumacher.

Purtatorul de cuvant al germanului Michael Schumacher, Sabine Kehm, a declarat pentru cotidianul Bild ca exista semne care dau speranta in ceea ce priveste starea fostului pilot de Formula 1, ranit grav intr-un accident de schi, in decembrie, informeaza motorsport.com.

"Pot doar sa spun ca sunt semne care ne dau speranta", a spus Kehm.

Sabine Kehm a precizat ca zvonurile conform carora sotia lui Schumacher construieste o anexa medicala la resedinta din Elvetia pentru a-l lua acasa pe fostul campion sunt lipsite de fundament: "Zvonurile conform carora Corinna isi modifica locuinta pentru a-l lua acasa pe Michael, in privinta caruia se mai afirma ca nu mai sunt sperante, sunt lipsite de orice temei".

Presa engleza a scris, saptamana trecuta, ca sotia lui Schumacher pregateste o anexa la resedinta din Elvetia, astfel incat fostul pilot sa fie mutat de la spitalul din Grenoble. Mass-media a mai speculat ca sotia lui Michael Schumacher a luat aceasta decizie deoarece medicii cred ca sansele ca fostul campion sa isi revina sunt mici.

Cotidianul Bild a notat, joi, ca singura constructie de la resedinta familiei Schumacher este cea a unei case pentru tatal lui Michael, Rolf.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.