Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, ca alegerile pentru sefia LPF vor fi corecte si a precizat ca Gino Iorgulescu, contracandidatul sau, nu va obtine mai mult de doua-trei voturi.

"Daca voi fi zgandarit, voi spune cine este in spatele contracandidatului meu. Deocamdata nu zic nimic. Normal ca unele cluburi sunt nemultumite. Liga e greu de condus. Nu am nimic cu domnul Iorgulescu, dar nu cred ca va avea mai mult de 2-3 voturi, o sa vedeti. Eu am o experienta de 42 de ani numai in functia de presedinte. Eu nu am bagat niciun club in faliment, Victoria s-a desfiintat politic. Cladirea Ligii este facuta din banii mei si ai fiului meu, sa stie si domnul Nastase", a declarat Dragomir, in cadrul unei conferinte de presa, potrivit prosport.ro.

Seful LPF a afirmat ca presedintele FRF, Mircea Sandu, nu se va implica in niciun fel in aceste alegeri.

"Aceste alegeri vor fi unele corecte, vor fi probabil 2-3 influente la doi-trei primari, dar atat. Mircea Sandu nu se va implica, e prea destept sa se bage", a mai adaugat Dumitru Dragomir.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.