Tehnicianul formatiei Steaua Bucuresti, Laurentiu Reghecampf, a declarat ca echipa sa va reusi sa se califice in grupele Ligii Campionilor, dar a precizat ca va fi o dubla grea.

"Maine (miercuri - n. red.) trebuie sa facem primul pas pentru a ne indeplini obiectivul. Cred ca in ultimul timp am reusit sa demonstram ca avem o echipa foarte buna. Suntem intr-un moment bun si cred ca avem sanse sa ne calificam in grupe", a declarat Reghecampf, intr-o conferinta de presa, potrivit prosport.ro.

Tehnicianul Stelei a afirmat ca nu este preocupat de starea gazonului de pe Arena Nationala, dar este ingrijorat de sanatatea jucatorilor sai.

"Starea de sanatate a jucatorilor ma ingrijoreaza... dar starea gazonului, nu. Eu sunt fericit ca putem juca pe o asemenea arena. E adevarat ca gazonul ar trebui sa fie mult mai bun, dar sunt convins ca in scurt timp se va rezolva aceasta problema", a mai adaugat antrenorul.

Reghecampf isi doreste ca Steaua sa invinga la doua-trei goluri, dar sustine ca Legia Varsovia este un adversar dificil.

"Datorita acestori baieti, cu siguranta vom face si pasul urmator: sa jucam in grupele Champions League. Din start va spun ca sansele sunt 50-50 in acest meci. Indiferent de scorul de aici, ne asteapta un meci foarte greu in Polonia. Mi-as dori sa luam un avantaj de doua, trei goluri din primul meci, dar stiu foarte bine ce adversar vom avea in fata si ne va fi foarte greu", a concluzionat Laurentiu Reghecampf.

Meciul Steaua - Legia Varsovia, din mansa tur a play-off-ului Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la 21:45, pe Arena Nationala din Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.