Politistii vasluieni au intocmit, marti, dosare penale pe numele a sapte suporteri ai echipei de fotbal Rapid Bucuresti, pentru furt si port ilegal de arme albe, dupa ce in masinile acestora au fost gasite mai multe cutite, bate si bastoane, iar unul din tineri a furat un scaun dintr-un bar.

Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, unul din dosarele penale a fost intocmit pe numele unui tanar de 21 de ani, din Bucuresti, care, in drum spre meciul de fotbal de luni seara, de la Vaslui, dintre echipa din oras si Rapid, a furat un scaun dintr-un bar din localitatea Tutova.

De asemenea, politistii au intocmit dosare penale pe numele altor sase suporteri, toti din Capitala, pentru port ilegal de arme albe.

"Asupra celor sase persoane au fost descoperite, in timpul unui control desfasurat in trafic, in punctul Crasna, sapte obiecte interzise, respectiv bate, bastoane, cutite si un box. De asemenea, in unul din cele patru autoturisme verificate de politisti s-a gasit si un scaun cu cadru metalic, care fusese furat, potrivit unei sesizari la numarul de urgenta 112, dintr-un local public din localitatea Tutova", a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Mihaela Straub.

Mai multe bate, cutite si bastoane au fost confiscate de politistii vasluieni, luni seara, din patru masini in care se aflau suporteri ale echipei de fotbal Rapid, in urma unor controale instituite pe DN 24, inainte de meciul FC Vaslui - Rapid.

Meciul de fotbal dintre FC Vaslui si Rapid Bucuresti, din cadrul primei etape a Ligii I la fotbal, a avut loc luni seara, de la ora 21.30, pe Stadionul Municipal Vaslui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.