La cererea ambelor formatii, partida Astra Giurgiu - Steaua Bucuresti, din cadrul etapei a II-a a Ligii 1, a fost amanata, data disputarii meciului nefiind comunicata inca.

Potrivit prosport.ro, clubul din Giurgiu dorea ca meciul sa se desfasoare duminica, data stabilita initial, pentru a avea timp sa se recupereze dupa deplasarea din Cipru, in timp ce formatia ros-albastra cerea ca partida sa se joace sambata, pentru a putea pregati meciul cu Dinamo Tblisi, din preliminariile Ligii Campionilor.

Drept urmare, dupa o discutie cu reprezentantii postului DolceSport, care urma sa transmita partida, Liga Profesionista de Fotbal a decis amanarea meciului.

Desi daca disputarii jocului nu a fost comunicata inca, in conditiile in care calendarul competitional este foarte aglomerat, cel mai probabil partida se va disputa pe 4 sau 14 decembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.