Finantatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, sustine ca Steaua Bucuresti a scapat de excluderea din cupele europene doar cu ajutorul presedintelui FRF, Mircea Sandu.

Mai mult de atat, potrivit gsp.ro, Mititelu a precizat ca in schimbul salvarii Stelei, Sandu ar fi cerut "sacrificarea" Universitatii Craiova.

"Haideti sa va spun ceva, ca am vorbit cu oamenii de la UEFA de unde primesc informatiile. Sandu Mircea a rezolvat la UEFA ca Steaua sa nu fie exclusa si apoi PSD a sacrificat Craiova. Va jur ca asta e adevarul", a declarat Mititelu la Radio GSP Live.

"Persoane din PSD s-au dus la Mircea Sandu pentru ca acesta sa discute cu Platini, dar conditia lui Sandu a fost ca Universitatea Craiova sa fie sacrificata. Nu mi-am dorit ca Steaua sa fie suspendata, dar asta e adevarul, va spun sigur. Sunt o gramada de indicii", a mai adaugat Adrian Mititelu.

Primaria municipiului Craiova a evacuat, joi, clubul Universitatea Craiova de la stadionul Ion Oblemenco, sub supravegherea politiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.