Oltchim Ramnicu Valcea a obtinut prima victorie din grupa principala a Ligii Campionilor, succes care ii pastreaza intacte sansele de calificare in semifinalele competitiei.

Oltchim a invins cu 29-25 pe Zvezda, formatie din Rusia si respira usurata, o infrangere in acest meci anuland sansele de a continua in Liga Campionilor.

Confruntata cu serioase probleme financiare si nesigura de viitorul pe care-l are, campioana Romaniei a avut dificila misiune a unui meci de totul sau nimic in fata rusoaicelor de la Zvezda Zvenigorod. Oltchimul s-a achitat insa de sarcini si s-a impus.

Handbalistele de la Oltchim Ramnicu Valcea aveau neaparat nevoie de victorie pe teren propriu in fata rusoaicelor, pentru a ramane in cu sanse la calificarea in semifinale.

Meciul a fost unul foarte echilibrat in prima repriza, insa Oltchimul a pastrat mereu un gol sau doua in fata. De fiecare data s-a apropiat Zvezda, a egalat in multe faze si a avut de doua ori si avantaj pe tabela, insa romancele au reusit in permanenta sa nu se piarda cu firea si sa revina in frunte.

Citeste articolul complet pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.