Intalnirea a avut loc marti, in parcarea unui restaurant de lux din Lugoj, iar elicopterul a aterizat in curtea localului, fiind fotografiat de angajati, dar si de localnici.

Edilul a venit insotit de o femeie si a luat masa cu mai multe persoane la restaurantul de lux. Dupa aproximativ o ora, primarul a plecat cu un autoturism.

Acesta s-ar fi intalnit cu Ovidiu Palcu, om de afaceri, proprietarul unei companii de constructii de drumuri, poduri, constructii civile si alimentare cu apa, informeaza surse citate de lugojinfo.ro.

Citeste si:

Contactat de LugojInfo.ro, Dumitru Pecora a negat ca ar fi fost la Lugoj cu elicopterul si ca a avut o intalnire la restaurantul de lux si, iritat de intrebari, a inchis telefonul. Pecora e unul dintre cei mai vechi primari din zona Lugojului, atat el, cat si fiul lui fiind de mai multe ori subiecte de presa. Anul trecut, fiul edilului a fost condamnat la opt luni de inchisoare sub supraveghere si munca neremunerata la primaria condusa de tatal lui, dupa ce a fost prins baut la volan.