Datorita dovezilor de pe Facebook, o tanara din India a convins instanta ca mariajul sau a fost ilegal, reusind sa-si anuleze casatoria, relateaza mashable.com.

Sushila Bishnoi, o tanara in varsta de 19 ani, a facut apel la anularea casatoriei pe motiv ca era minora atunci cand a avut loc.

Avand in vedere ca sotul ei a refuzat sa recunoasca in fata instantei, fata, ajutata de o activista a gasit dovezile de care avea nevoie pe Facebook, unde barbatului ii fusesera lasate de cater prieteni mai multe mesaje si comentarii.

"Multi dintre prietenii sai au postat mesaje de felicitare pe pagina lui Facebook", a declarat pentru AFP activista Kriti Bharti.

"Instanta a acceptat probele si a declarat casatoria ilegala, anuland-o"
, a adaugat ea.

Adolescenta si fostul sau sot s-au casatorit in cadrul unei ceremonii secrete in in statul indian Rajasthan in anul 2012, cand ambii aveau12 ani. In aceasta zona se obisnuieste ca fetele sa se casatoreasca de la varste fragede, dar sa locuiasca in continuare in casa parintilor pana cand implinesc varsta de 18 ani, scrie digi24.ro.

Bishnoi a spus ca parintii ei planuiau sa o forteze sa se mute in casa sotului ei: "A fost vorba despre viata si moarte si am ales sa traiesc", a declarat ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.