LG a chestionat un esantion aleatoriu de mai mult de 2.000 de utilizatori de smartphone-uri din Statele Unite ale Americii, iar conform datelor, aproape 9 din 10 persoane sufera de frica de a ramane ”fara baterie la telefon”, compania numind aceasta conditie "Anxietatea Bateriei descarcate".

Conform Descopera, cand le-a fost propus sa aleaga intre sala de sport sau incarcarea smartphone-ului lor, unul din trei oameni a ales sa renunte la sala de sport.

Potrivit raportului, 32% au spus ca vor renunta la absolut tot si se vor intoarce acasa sa-si incarce telefonul.

"Starea de ”Anxietate a Bateriei descarcate” poate ruina relatii", au scris reprezentatii companiei intr-o declaratie.

Studiul a ajuns la urmatoarele rezultate:

60% dintre oameni dau vina pe telefonul descarcat cand nu vorbesc cu membrii familiei, cu prietenii sau cu colegii de munca.

Unul din trei oameni a ajuns intr-o stare de stres din cauza partenerului amoros, deoarece au invocat ca motivul apelului ratat sau al mesajului la care nu a raspuns era bateria descarcata, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, studiul a constatat ca 41% din oameni se tem cel mai mult de apelurile pierdute atunci cand se confrunta cu o baterie descarcata.

Atunci cand ajung sa realizeze ca au la dispozitie doar cateva procente de energie la telefon, jumatate dintre utilizatori vor scrie un sms in ultima clipa, iar 35% vor folosi ultimele momente pentru a efectua un apel telefonic.

Aproape 46 la suta dintre oameni spun ca se simt jenati sa ceara unui strain sa foloseasca incarcatorul lor.

Mai mult de 60 la suta isi vor opri telefoanele, iar jumatate se vor abtine de la a face poze in speranta de a prelungi viata bateriei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.