Mason Wells, adolescentul mormon de 19 ani pare sa "colectioneze" experiente din atacuri teroriste, caci a fost in miezul exploziilor din 2013 in Boston, a fost in Paris in noiembrie 2015, iar marti a suferit doar o ruptura la tendonul lui Ahile dupa atentatele teroriste din Bruxelles.

Mason Wells si camarazii sai din grupul de misionari mormoni au fost raniti usor, marti, in miezul exploziilor de pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Mason a trait, astfel, experienta celui de-al treilea atac terorist: tanarul a supravietuit deja atacurile din 2013 de la Boston si, in mod bizar, se afla in Paris la vremea atacurilor din noiembrie 2015, transmite ABC News.

In Bruxelles, adolescentul a suferit o ruptura a tendonului lui Ahile, are rani vagi pe chip de la scanteile bombelor si arsuri de gradul doi si trei pe fata si maini. Tatal sau a destainuit ca Mason traverseaza fara suferinte psihice aprige astfel de experiente pentru ca are o fire destul de ferma in fata vicisitudinilor.

In 2013, baiatul mersese la maratonul din Boston impreuna cu tatal sau pentru a-si sustine mama, care concura. Tatal si fiul se aflau aproape de linia de sosire de pe pista atunci cand au inceput exploziile. In noiembrie 2015, adolescentul era in Paris, pe timpul atentatelor.

Noua cetateni americani au fost raniti marti in deflagratiile de la Bruxelles, printre care membrii unei secte americane de mormoni din Utah si familia unui militar din fortele aeriene, informeaza MEDIAFAX.

La aeroportul Zaventem din Bruxelles s-au inregistrat marti doua explozii, o a treia bomba fiind amplasata la metrou, in statia Maelbeek, atacurile soldandu-se cu peste 30 de morti si in jur de 200 de raniti. Organizatia terorista Stat Islamic a revendicat atacurile de la Bruxelles.

Pe 15 aprilie 2013, doua bombe au explodat in aproierea liniei de sosire de pe o pista unde se organiza un maraton anual in Boston, situata in centrul orasului. Trei persoane si-au pierdut viata in urma atentatelor, iar peste 260 au fost ranite.

Atacurile teroriste de pe 13 noiembrie 2015 petrecute in Paris s-au soldat cu 130 de victime.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.