Sport 30 Iulie 2008 00:45
Gigi Becali il acuza pe Mircea Sandu ca i-a cerut spaga pentru a rezolva 'cazul valiza' favorabil clubului sau * Batalia dintre cei doi s-a mutat pe sticla
Dupa conferinta de presa de luni a lui Mircea Sandu si declaratiile razboinice ale lui Gigi Becali, care intentioneaza sa-l dea jos pe seful FRF, disputa dintre cei doi s-a mutat in studiourile televiziunilor. Astfel, microbistii au aflat direct de la sursa diverse magarii facute de-a lungul anilor, care, in conditii de "pace", ar fi ramas secrete. Becali l-a acuzat pe Sandu mai intai direct ca i-a solicitat spaga pentru ca "dosarul valiza" sa fie rezolvat favorabil Stelei, apoi a admis ca Nasu doar a batut apropouri in aceasta directie. Apoi a iesit la iveala faptul ca, in 2005, inaintea confruntarii dintre seful FRF si Gica Popescu pentru scaunul suprem din fotbal, Ioan Becali i-a propus lui Sandu 400.000 de euro ca sa nu mai candideze.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.