Se incinge lupta pentru putere in fotbalul romanesc. Tabere pro si contra schimbarii lui Mircea Sandu din fruntea FRF s-au conturat, iar acum isi ascut sabiile. De fapt, „galeriile“ erau de mult cunoscute. Sunt cam aceleasi de la alegerile din noiembrie 2005, cand actualul presedinte de la „Casa Fotbalului“ a fost ales pentru un mandat care expira pe 10 aprilie 2010.

Gruparea care doreste alungarea „Nasului“ este dispusa la sacrificii, inclusiv financiare. „Bagam 20 de milioane, dintre care 10 le dau eu!“, declara Marian Iancu. Scopul e alungarea lui Mircea Sandu. Se cunoaste si adversarul „Nasului“ propus pentru sefia FRF: Gica Popescu, varianta sustinuta puternic de verii Gigi si Ioan Becali. Ceilalti contestatari ai sefului FRF, care insa nu sunt de acord cu „becalizarea“, cazurile Gheorghe Stefan si Marian Iancu, il vor candidat pe Mircea Lucescu.

„Actiunea de demitere a mea se planuieste din 2005. N-are insa nici cinci la suta sanse de reusita“, isi face curaj Sandu, omul care „a arestat“ scaunul de sef la FRF.