Sport 30 Iulie 2008 11:02
Presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat,ieri seara, ca atacantul argentinian Cristian Fabbiani va fi imprumutat pentru sase luni sau un an la gruparea argentiniana Newell's Old Boys, informeaza NewsIn.
"Cred ca lui Fabbiani i-ar face bine o reintoarcere pentru sase luni sau un an imprumut in Argentina. La fel am procedat si cu Deac, la Galati, si am facut bine. La fel procedam si cu Fabbiani, are nevoie de o schimbare. Il lasam sa mearga in Argentina la un club, sub forma de imprumut, si se va intoarce de acolo cu o mentalitate mai buna. Mi-a spus ca cel mai drag ii e tricoul lui CFR Cluj, dar m-a rugat sa il imprumutam pentru sase luni in Argentina sa fie aproape de fetita lui. Este si el om, il intelegem. O sa il imprumutam zilele urmatoare la Newell's Old Boys", a spus Muresan la Sport.ro.

Presedintele lui CFR a mai spus ca inlocuitorul lui Fabbiani va fi ivorianul Yssouf Kone, care a ajuns la Cluj ieri seara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.