Sport 29 Iulie 2008 00:04
Poate ca da, poate ca nu. E mult prea devreme sa facem previziuni hazardate, insa cert e ca, aidoma sezonului trecut, dominat da capo al fine, campioana Romaniei a pornit ca din pusca in noua editie a Ligii I
Mai exact, cu un neverosimil 4-0 administrat nou promovatei CS Otopeni pe arena (impropriu zis) locala a Astrei din Ploiesti, rezultat care, transpus in scorul etapei, aseaza, iata, CFR-ul pe prima treapta a podiumului. Si asta chiar daca, apropo de tracul de debut sau, daca vreti, de evolutia mai mult decat ineficienta a formatiei din Otopeni (departe de “suratele” poposite in esalonul intai, cu Brasovul triumfatoare in fata Urziceniului si cu Argesul si Mediasul egalele Timisoarei, respectiv Otelului), “Falcosul” Andone astepta mai mult de la ardelenii (sic!) sai. “N-as putea spune ca sunt multumit suta la suta, inca ratam numeroase situatii de gol, dar important e ca ne-am respectat blazonul si am reusit sa debutam cu dreptul in campionat. Oricum, azi (n.r. duminica), echipa a jucat cam la 70 la suta din capacitatea ei, asa ca mai avem multe de corectat pe parcurs”, a precizat in acest sens tehnicianul din Gruia, convins ca valoarea elevilor sai (cu nu mai putin de 31 de straini in lot!) ar putea culmina cu bisarea eventului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.