Sport 29 Iulie 2008 13:14
Capitanul formatiei italiene AS Roma, Francesco Totti, a declarat, luni, ca nu se astepta ca echipa sa sa fie primita atat de bine pe un stadion din Romania si considera ca suporterii romani le-au dat italienilor o lectie de civilizatie, informeaza Gazzetta dello Sport.
"Sincer, nu ma asteptam sa fiu primit in felul asta. Nu mi s-a mai intamplat niciodata sa fiu tratat asa in afara Romei. Am fost placut surprins si ca intreaga echipa a fost primita foarte bine. Romanii ne-au dat o lectie de civilizatie", a spus Totti.

Steaua a invins, sambata, vicecampioana Italiei, AS Roma, scor 3-1, in meciul de prezentare a lotului ros-albastrilor pentru sezonul 2008/2009. Fotbalistii gruparii italiene au fost aplaudati indelung de public la intrarea pe gazon, in timp ce capitanul Francesco Totti, care nu a evoluat din cauza unei accidentari, a fost asaltat de doritorii de autografe, iar o parte a tribunei a scandat numele sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.