Sport 25 Iulie 2008 16:53
Pugilistul roman detinator al centurii NABA, Jo Jo Dan, a declarat, astazi, la sosirea in Romania, ca fiecare meci pe care il va disputa de acum inainte este foarte important in drumul spre titlul mondial, informeaza NewsIn.

"Fiecare meci de acum este un pas important catre titlul mondial. Sper ca partida pentru titlu sa fie in Bucuresti sau in Romania. Eu sunt oricand gata sa ma bat cu oricine de la categoria mea, de la toate cele patru versiuni. Nu imi e teama de nimeni", a afirmat pugilistul.

Jo Jo Dan a vorbit si despre meciul in care isi va pune centura in joc, in care il va intalni pe ugandezul Peter Semo: "Stiu despre el ca este dreptaci, este mai mic de inaltime decat mine si ca ii place sa se bata, doar atat. Voi face tot posibilul sa il inving, iar daca voi avea ocazia sa il bat inainte de limita, nu voi rata aceasta ocazie".

Jo Jo Dan, care are in palmares 21 de victorii din tot atatea meciuri la profesionism, dintre care 12 prin KO, va boxa cu ugandezul Peter Semo (20 meciuri, 18 victorii, 13 KO, 2 infrangeri), in cadrul galei "Invincibilii", care este programata vineri, 1 august, de la 20:30, la Piatra Neamt.

Cantarul oficial se va desfasura joi, in timp ce marti, 29 iulie, la ora 12:30, este programata o conferinta de presa la Casino Merkur din Bucuresti.

Antrenamentul galei de box profesionist ''Invincibilii'' este programat duminica, la Baneasa Shopping City, de la ora 13:30.

In programul galei mai sunt urmatoarele meciuri: Viorel Simion - Abdu Tebazalwa (Uganda), Bogdan Dinu - Sean McClean (SUA), Sorin Tanasie - Andrei Kostin (Rusia).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.