Echipamentul de baza al stelistilor este ros-albastru, are noua dungi verticale, iar sponsorul este scris pe piept cu alb. Pe spate, se observa forma emblemei Stelei, jumatate rosie, jumatate albastra, si o cruce galbena pe partea interioara a gulerului. Sorturile si jambierele sunt albastre. Echipamentul de rezerva este galben electric, asemanator cu cel al formatiei spaniole FC Barcelona.

Noutatea echipamentului este data de tricourile de tip "Slim fit", al caror design special reduce posibilitatea agatarii tricourilor de catre adversar, precum si de utilizarea tehnologiei cu "Sphere dry fit" de pe spatele tricoului, care ofera organismului un sistem unic de ventilatie, marind rezistenta la efortul fizic.

In premiera, fanii Stelei isi pot achizitiona tricouri identice cu cele ale jucatorilor.

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a declarat ca spera ca acest echipament sa le poarte noroc stelistilor in noul sezon: "Suntem bucurosi ca jucatorii nostri pot beneficia de avantajele oferite de noul echipament, alaturi de mari echipe ale lumii care au parte de acelasi parteneriat, cum ar fi Juventus, Barcelona, Manchester United sau Internazionale Milano. Speram ca aceasta schimbare de design si noile calitati ale tricoului sa ne poarte noroc in noul sezon".

Evenimentul a avut loc la Wellness Club din centrul comercial Plaza Romania, iar din partea Stelei au participat presedintele Valeriu Argaseala, vicepresedintele clubului Iulian Gheorghisor, vicepresedintele CA Teia Sponte, antrenorul Marius Lacatus, dar si jucatorii Mirel Radoi, Mihaita Plesan, Sorin Ghionea si Banel Nicolita. Din partea sponsorului, au participat Cristian Beznoska si Malina Soare.