Sport 25 Iulie 2008 11:22
Tenismenul elvetian Roger Federer, liderul clasamentului ATP, a fost eliminat in turul 2 al turneului Masters de la Toronto, dotat cu premii in valoare de 2.615.000 de dolari, informeaza NewsIn.
Federer, care a intrat in competitie direct in turul 2, a fost invins de francezul Giles Simon, numarul 22 mondial, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4.

Pentru elvetian a fost primul meci disputat dupa finala de la Wimbledon, din 6 iulie, pierduta in fata lui Rafael Nadal, in timp ce Simon venea din postura de castigator al turneului de la Indianapolis, disputat saptamana trecuta. Cei doi nu se mai intalnisera pana acum.

Federer risca sa piarda primul loc in ierarhia ATP, pe care il detine de 234 de saptamani, dupa ce distanta dintre el si urmaritorul sau, Rafael Nadal, era de 545 de puncte, in timp ce, la inceputul anului, intre ei erau 1445 de puncte. Spaniolul continua la Toronto, dupa ce l-a invins in turul 2 pe americanul Jesse Levine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.