Sport 24 Iulie 2008 18:51
Fundasul echipei Rapid, Marius Constantin, a declarat ca oficialii echipei din Grant au renuntat prea usor la Mugurel Buga si Emil Dica, care, in opinia sa, au facut multe lucruri bune pentru giulesteni, relateaza NewsIn.

"Nu stiu daca portughezii care au venit sunt mai profesionisti sau nu, asta ramane de vazut. Noi am incercat oarecum sa copiem modelul CFR Cluj, dar, dupa parearea mea, unii jucatori care au facut ceva pentru Rapid, ma refer aici la Buga si Emil Dica, au fost inlaturati prea usor. Nu stiu daca meritau acest tratament", a declarat Marius Constantin.

Mugurel Buga si Emil Dica au fost pusi pe lista de transferuri de catre conducerea Rapidului.

Marius Constantin a vorbit si despre situatia lui Dani Coman, despre care spune ca are sanse sa ramana la Rapid: "De unde stiti ca Dani Coman nu va mai apara la noi? El se antreneaza cu Rapid, deci sunt sanse sa ramana. Sezonul viitor o sa intru si eu in ultimul an de contract, cred ca o sa ma astepte si pe mine acelasi tratament si o sa apara o gramada de speculatii".

Fundasul Rapidului a mai precizat ca spera ca echipa sa sa repete in campionat meciurile bune din amicale si a refuzat sa comenteze afirmatiile presedintelul Stelei, Valeriu Argaseala, cel care a declarat ca Rapid, CFR Cluj si Poli Timisoara au adus multi jucatori, dar ca valoarea lor lasa de dorit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.