Sport 23 Iulie 2008 16:14
Fostul international roman Flavius Stoican, care se antreneaza in prezent cu gruparea din Liga a II-a FC Drobeta Turnu Severin, a declarat, ca se afla in negocieri cu echipe din Germania, Rusia si Cipru, transmite corespondentul NewsIn.
"E normal sa ma pregatesc cu echipa din orasul meu, de care voi ramane legat mereu. Au existat chiar discutii cu FC Drobeta pentru a deveni antrenor principal, dar am preferat sa mai joc cel putin un sezon. As vrea sa joc tot in strainatate, desi nu as refuza vreo eventuala oferta din tara. Astept un raspuns de la o echipa din liga a doua din Germania, dar mai exista si varianta de a ajunge in prima divizie din Rusia sau Cipru. Nu este exclus nici sa revin la Drobeta, insa nu stiu daca acum sau de la anul", a spus Favius Stoican.

Stoican (31 de ani) s-a lansat in fotbal la Drobeta Turnu Severin, dupa care a mai evoluat la Universitatea Craiova, Dinamo, Sahtior Donetk sau Metalist Harkov. In prezent, Stoican este liber de contract, dupa ce si-a reziliat contractul cu Dinamo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.