In Banie se vorbeste tot mai insistent despre venirea trioului Netoiu - Balaci - Gheara la Universitatea Craiova. Fata de precedentul mandat in Banie, Netoiu se bucura de sprijinul publicului, al autoritatilor, dar si de o parte a galeriei. Asa se face ca, atunci cand a fost injurat in timpul meciului de o parte a galeriei, Netoiu a fost sprijinit de restul spectatorilor care au fost la un pas de a se incaiera cu grupul "anti-Netoiu". I

lie Balaci a declarat ca, in cazul in care nu se vor intelege cu Staicu, vor cumpara loc in divizia A. "Mie imi este greu sa vad Universitatea Craiova in Divizia B si o sa incerc sa aduc niste sponsori, oameni care sa fie interesati, iar din vara sa gasim o echipa care sa fie dispusa sa renunte la locul ei in Divizia A in situatia in care Universitatea ar retrograda", a spus Balaci. "Daca Universitatea nu va fi de vanzare, vom gasi sa cumparam alta echipa pentru ca ar fi pacat ca un oras cum este Craiova sa nu aiba echipa in Divizia A", a adaugat Balaci.

Surse din cadrul clubului Universitatea Craiova sustin ca si George Ilinca intentioneaza sa se intoarca la Stiinta din vara, fiind dispus sa investeasca alaturi de Netoiu, Gheara si Balaci. Fostul finantator al echipei din Banie, George Ilinca, a fost prezent la meciul cu FC National si a trait meciul la intensitate maxima.

"Babicu" a vorbit de fuziune

Majoritatea jucatorilor bancari au spus dupa meciul de miercuri ca este posibila ramanerea Universitatii Craiova in Divizia A. "Daca vor juca cu ambitie si vor pune osul la treaba, pot sa scape", a spus Ionut Rada, in timp ce antrenorul Roberto Landi a declarat la conferinta de presa ca s-a bucurat pentru infrangerea echipei sale "atat timp cat aceasta a venit dupa un meci cu Universitatea Craiova" (?!). Cel mai tare moment s-a consumat in timpul meciului, atunci cand, la scorul de 0-0, copiii de mingi aflati in spatele portii lui Cristi Munteanu l-au rugat pe acesta sa lase Stiintei un gol. "Oricum nu va ajuta foarte mult victoria cu noi. Stati linistiti, o sa jucati si la anul in Divizia A, pentru ca Stiinta va fuziona la vara cu FC National", a spus "Babicu".

Primarul Solomon l-a premiat pe Daouda

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, l-a premiat, ieri, pe Daouda cu 1.000 de euro pentru golul marcat impotriva celor de la FC National. Primarul l-a chemat pe fundasul de culoare la Primarie, unde i-a inmanat cei 1.000 de euro si si-a cerut scuze pentru declaratiile din urma cu o saptamana, cand spusese despre stranierii Craiovei, cu referire directa la Daouda, ca "astia trebuie dusi la gradina zoologica, sa-i arati copiilor si sa le zici: "Uite, tata, maimuta"". Mai mult, edilul-sef al Craiovei l-a invitat de Paste pe Daouda impreuna cu familia la resedinta sa de la Leamna, localitate situata la cativa kilometri de Craiova. Pentru declaratiile la adresa stranierilor, Solomon a fost amendat cu 10 milioane de lei de Consiliul National de Combatere a Discriminarii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.