Sport 19 Iulie 2008 23:27
Conform presei din Albion, Newcastle United se intereseaza de internationalul Stelei
Desi Sunderland n-a mai dat niciun raspuns, internationalul roman Dorin Goian poate ajunge totusi la o formatie din "Premier League". Ieri, publicatia "News Guardian" a scris ca fundasul Stelei se afla pe lista de achizitii a gruparii Newcastle United, fotbalistul stirnindu-i interesul managerului Kevin Keegan.

"Tehnicianul lui Newcastle a pus ochii pe fotbalistul Dorin Goian, evaluat la 2,5 milioane de lire sterline. De asemenea, trebuie mentionat ca stelistul este dorit si de Dinamo Kiev, echipa a carei forta financiara nu poate fi neglijata", a scris "News Guardian". Saptamina trecuta, oficiali de la Sunderland au fost la Bucuresti, pentru a negocia transferul lui Goian, dar afacerea a cazut dupa ce Gigi Becali le-a transmis englezilor ca trebuie sa plateasca si TVA-ul aferent tranzactiei. Latifundiarul din Pipera a declarat in dese rinduri ca este dispus sa renunte la Goian in schimbul sumei de 4 milioane de euro, bani achitati intr-o singura transa. Deocamdata, Dinamo Kiev a facut o oferta: 3,5 milioane de euro, suma platita in trei transe.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.