Sport 19 Iulie 2008 23:23
Mijlocasul columbian, Juan Carlos Toja, pe care a pus ochii Steaua, este atras de ideea transferului la o echipa care va juca in Liga Campionilor, insa antrenorul echipei FC Dallas, la care acesta evolueaza, nu vrea sa-l cedeze prea usor.
Toja este unul dintre cei mai valorosi jucatori ai echipei, fiind desemnat sa joace in echipa All Stars a campionatului nord-american (MSL) anul acesta. “Cat ma priveste, Toja este jucatorul lui Dallas. Daca ciferele transferului nu sunt unele nebunesti, el nu va pleca. Juan Toja este un membru valoros al acestei echipe. Va merge la All-Star game. Sunt multe formatii care vor sa-l achizitioneze, dar va ramane”, a spus antrenorul FC Dallas, Schellas Hyndman.

Jucatorul s-a aratat, insa, mult mai receptiv fata de interesul Stelei. “Sunt foarte interesat de un transfer la Steaua, deoarece asa as putea juca in Cupa UEFA sau in Liga Campionilor. E o oferta pe care trebuie sa o examinez”, a spus Toja.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.