Sport 19 Iulie 2008 23:17
FC Vaslui va fi azi prima echipa din tara noastra care debuteaza in sezonul 2008/2009 al cupelor europene.

Mai mult, jocul va consemna pentru formatia antrenata de Viorel Hizo si un debut absolut, moldovenii evoluand pentru prima oara intr-un meci oficial din cupele europene!

Neftci Baku este echipa cu care va juca FC Vaslui in turul III (ultimul) al Cupei UEFA-Intertoto, meciul avand loc (prima mansa) in Azerbaidjan, de la ora locala 18.00. Daca moldovenii se vor califica, atunci vor trece in al doilea (tot ultimul) tur preliminar al Cupei UEFA, competitie in care vor intra, mai tarziu, si Rapid, FC Timisoara, Unirea Urziceni si Dinamo.

Viorel Hizo spune ca experienta este atuul principal al azerilor in disputa cu FC Vaslui. "Nu-mi este teama de Neftci, dar trebuie sa fim precauti, fiindca acum nu mai putem vorbi despre favoriti in cupele europene. Ei au un plus fata de noi, deoarece sunt de noua ani consecutiv la startul unei cupe europene, iar Vasluiul abia debuteaza", a precizat Hizo.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.