In urma impacarii fratilor Becali, Victor si Giovanni, cu varul lor, Gigi, Dinamo a iesit destul de sifonata din campania de achizitii din aceasta vara. Borcea si ceilalti nu au reusit sa cumpere decat trei fotbalisti, pentru care au dat 1.350.000 de euro, si au pierdut alti trei, pentru care au incasat 5.500.000 de euro. In rest foarte multe discutii, legate atat de plecari, cat si de veniri, singura veste buna pentru fanii "cainilor" fiind aceea ca, deocamdata, Lobont si Moti au ramas.

Dinamo nu se dezminte, dar nici nu are cum de vreme ce aceiasi oameni se ocupa de destinul echipei. Dupa ce s-a anuntat ca Stefan Radu va fi cumparat definitiv de Lazio, italienii trebuind sa plateasca, la vremea respectiva, inca 4,2 milioane de euro pentru fundas, fanii ros-albilor sperau ca banii vor fi investiti in aducerea catorva jucatori care sa intareasca echipa. Fals. In Soseaua Stefan cel Mare a reinceput bulibaseala clasica, cu actionarii preocupati mai degraba sa se contreze intre ei, sa iasa in fata cu faptul ca fac eforturi considerabile sa tina jucatorii la echipa, sa cumpere in ultima clipa, atunci cand totul e mai ieftin sau mai scump, in functie de priceperea celui care vinde. Fara Margaritescu, St. Radu si C. Munteanu,

Dinamo se anunta extrem de fragila si la inceputul acesta de campionat, slabita mai ales de convulsiile interioare. Rednic nu stie pe unde sa mearga mai repede pentru a convinge un jucator, doi, sa vina la echipa sa, Marius Niculae vine si nu vine, iar Izvoranu se chinuie, inutil, sa-i faca uitata prezenta lui St. Radu. In plus de toate aceste lucruri, Lobont si Moti sunt si ei cu bagajul de mana facut, gata sa paraseasca "Groapa" la prima strigare. Si toate problemele par a fi legate de apropierea fratilor Becali de Steaua, moment in care Dinamo si-a pierdut statutul de echipa privilegiata la aducerea de jucatori. In schimb, Giovanni Becali face tot ce poate ca sa vanda fotbalistii ros-albilor in strainatate.